Криваве ДТП в Харкові: Другий водій починає голодування

16.11.2017, 19:52

Другий підозрюваний у кривавій харківській ДТП Геннадій Дронов заявив, що збирається оголосити голодовку, якщо суд не буде справедливим. Про це він сказав під час засідання апеляційного суду Харківської області, передає "Інтерфакс-Україна".

"У випадку, якщо суд не буде справедливим, чи не буде справедливо розглянута моя апеляція, апеляційна скарга мого адвоката і мені не буде змінений запобіжний захід, я буду голодувати ... Я не буду нічого ні пити, ні їсти до того часу, поки не буде прийнято законне справедливе рішення ", — заявив він.

За словами Дронова, поки він перебував у слідчому ізоляторі у нього погіршився стан здоров'я. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київський районний суд Харкова ухвалив рішення заарештувати водія Volkswagen Touareg, другого обвинуваченого у кривавому ДТП в Харкові, Геннадія Дронова на 42 діб без права внесення застави.

Як відомо, увечері 18 жовтня в центрі Харкова автомобіль Lexus, за кермом якого була 20-річна Олена Зайцева, проїхавши на заборонений сигнал світлофора, зіткнувся на перехресті з автомобілем Volkswagen, а потім вилетів на тротуар. Загинули 6 людей, ще 5 отримали важкі травми і були госпіталізовані.

Читайте АСН в Google News