Балицький назвав безпідставними звинувачення прокуратури

16.11.2017, 10:15

Нардеп від «Опоблоку» Євген Балицький прокоментував заяву Запорізької прокуратури про відкриття проти нього кримінального провадження через сепаратистські висловлювання. Він вважає ці звинувачення безпідставними і надуманими, сказано в повідомленні прес-служби партії.

«У моїх словах не було жодного натяку на сепаратизм, не було закликів до порушення територіальної цілісності країни. Сказане прозвучало у відповідь на відверто сепаратистські слова Дмитра Корчинського, який заявив, що українцям треба роз'єднуватися. Причому це було сказано у відповідь на мій заклик до об'єднання», - сказав Балицький.

Також він назвав заяви Корчинського провокаційними. Наприклад, побажання, щоб Балицький разом зі своєю фракцією та тими, хто підтримує їх, поїхали в «Ерефії». «У відповідь на пасаж я висловив припущення, що ці люди можуть поїхати зі своєю територією. Мені було цікаво, чи не боїться Дмитро Корчинський, роблячи такі заяви, що ситуація, яка сталася на Донбасі, може статися десь іще. Це було сказано тільки для того, щоб зупинити сепаратистські заклики Корчинського», - сказав депутат.

Читайте АСН в Google News