Нардеп погрожує виїхати в РФ, забравши з собою місто Мелітополь

15.11.2017, 12:36

Народний депутат від «Опоблоку» Євген Балицький загрожує виїхати в Росію разом із його мажоритарним округом - містом Мелітополь Запорізької області. Про це парламентарій заявив в ефірі одного телеканалу під час суперечки з Дмитром Корчинським, передає УНІАН.

«Ми поїдемо! Можливо. Такі, як округ, який я представляю (Мелітополь, Запорізька область). Тільки ми поїдемо зі своїми територіями. Вас це зовсім не бентежить? Що залишиться? Київська область?» - заявив депутат, відповідаючи на слова Корчинського про мрію, щоб нардеп поїхав в РФ.

У свою чергу журналіст Роман Цимбалюк на своїй сторінці в Facebook нагадав нардепу Балицькому, що українських зрадників-регіоналів окупаційна влада «множать на нуль, і вони, підібгавши хвости, їдуть у вільну Україну або тихенько пишуть книжки в Москві на тему «як все пр@срать і нічого не зрозуміти».

«Балицький може запитати у своїх луганських і донецьких однопартійців з Опоблоку, як часто вони їздять у свої рідні міста. Вони б йому відповіли, що шлях додому їм закрито, хоча у 2014 році вони говорили щось подібне, як ось цей товариш... Росія дійсно з задоволенням захоплює українські території, але тільки у неї на цей випадок свої гауляйтери є», - додав Цимбалюк .

Як відомо, Балицький у грудні 2016 року вніс у Раду проект закону «Про забезпечення державної підтримки заходів з розвитку, популяризації та захисту російської мови, інших мов національних меншин в Україні». В СБУ заявили, що подача закону оплачувалася іноземними замовниками.

Читайте АСН в Google News