Касир заправки за два місяці обікрав понад 50 клієнтів

10.11.2017, 19:15

Співробітники кіберполіції Львівщини затримали працівника однієї з заправок у Львівській області, який обікрав понад 50 клієнтів. Про це повідомляє Карпатське управління департаменту кіберполіції.

25-річний чоловік працював на АЗС касиром торгового залу. Він, за допомогою скімера, зчитував дані з магнітних стрічок банківських карток клієнтів і запам'ятовував їх пін-коди. Після цього зловмисник за допомогою енкодера переносив дані банківських карт потерпілих на чисті пластикові карти. Це дозволяло затриманому знімати в банкоматах гроші з банківських рахунків клієнтів. А оскільки чоловік якимось чином до нових карток прив'язував свій номер телефону, постраждалі здебільшого навіть не знали, що їх обікрали.«Співробітниками управління проведено 2 санкціоновані обшуки у 25-річного громадянина, уродженця Вінницької області, який знімав житло у Львові . Під час проведення цих обшуків у цього громадянина вилучено понад 50 карток з магнітними стрічками, ноутбук і пристрої, які він використовував для здійснення своєї незаконної діяльності», - сказано в повідомленні.

Дану схему зловмисник застосовував до клієнтів протягом двох місяців. Зараз поліцейські встановлюють можливих співучасників чоловіки і всіх клієнтів автозаправок, які постраждали від його дій.

Читайте АСН в Google News