МЗС не рекомендує українцям їздити у Камерун

16.09.2015, 19:08

 

Через зростання рівня терористичних загроз у Республіці Камерун МЗС рекомендує громадянам України утриматися найближчим часом від поїздок до цієї країни без крайньої потреби. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ.

Як повідомляється, особливо небезпечними районами Камеруну нині залишаються Північний і Крайній північний регіони (гг. Гаруа і Маруа), а також прикордонні з Нігерією території Північно-Західного і Південно-Західного регіонів країни.

«Громадянам України, які перебувають на території Камеруну, рекомендується уникати місць масового скупчення людей і перебування поруч із державними установами, військовими об'єктами і культовими спорудами, не брати участі в акціях протесту і демонстраціях, максимально обмежити пересування в нічний час і використання місцевого громадського транспорту» , - йдеться в повідомленні.

У разі потрапляння в надзвичайні ситуації під час перебування в Камеруні громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України в Алжирі за телефоном (+213) 673 32 94 06 (працює цілодобово) або телефонувати на «гарячу лінію» МЗС України: (+38 044 ) 238 16 57.

Читайте АСН в Google News