Без паспорта, але з довідкою. Саакашвілі дозволили ще побути в Україні

07.11.2017, 17:49

Екс-президент Грузії, екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі отримав від Державної міграційної служби України документ, що підтверджує легальний статус його перебування в Україні. Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні нарешті отримав від міграційної служби документ, який засвідчує, що я перебуваю на території України легально. Звісно, я цим не задовольняюся, а добиваюся через суд права відновити моє громадянство», - написав політик.

Нагадаємо, 1 листопада міграційна служба України вдруге відмовила Саакашвілі в наданні статусу біженця. До цього Саакашвілі заявив, що в Генпрокуратурі готують документи для його екстрадиції до Грузії. Українського громадянства Саакашвілі позбавив Президент Петро Порошенко наприкінці липня. Приводом стало те, що Саакашвілі нібито приховав інформацію про кримінальне переслідування в Грузії.

Наразі Саакашвілі перебуває в наметі під Верховною Радою. Він заявив про намір «мирним шляхом здійснити зміну влади в Україні». Сьогодні ввечері на площі Конституції його політична сила має намір оголосити відповідний план.

Читайте АСН в Google News