Саакашвілі сьогодні ввечері оголосить свій план "зміни влади в Україні"

07.11.2017, 14:41

Позбавлений українського громадянства Міхеїл Саакашвілі, який двічі отримав відмову в оформленні документів для вирішення питання про визнання його біженцем, заявив під Верховною Радою про свій намір "мирним шляхом здійснити зміну влади в Україні".

Увечері у вівторок на площі Конституції його політична сила має намір оголосити відповідний план, заявив сам Саакашвілі, виступаючи зі сцени на площі, передає кореспондент ASN.

"Наш план буде стосуватися ... законної, мирної, але реальної зміни влади в Україні на всіх рівнях. Я закликаю всіх, хто зараз працює, прийти сюди на площу після 18 години і затвердити наш план. Ми не хочемо революції, ми хочемо мирно отримати краще майбутнє для нашої країни", - сказав Саакашвілі

Політик стверджує, що влада не виконала трьох вимог мітингувальників, оскільки питання зі створенням Антикорупційного суду відкладено в "довгу скриню", законопроект про зняття недоторканності - в Конституційний суд, а закон про виборче законодавство тільки винесли на розгляд. "Нас всіх банально розвели. Нам збрехали, вони і не збиралися йти назустріч народу". Саакашвілі також заявив, що у вівторок перед Радою відкриють пам'ятник Небесної Сотні.

Читайте АСН в Google News