В Україні створили мінометний комплекс, що приголомшив своїми можливостями

06.11.2017, 18:06

В Україні на військовому полігоні в Київській області провели практичні заняття артилерії, на яких новий мобільний мінометний комплекс «Барс-8ММК» продемонстрував свої бойові можливості. Про це повідомили в прес-службі «Укроборонпрому».

В ході показових стрільб швидкість вогню «Барса» порівняли зі звичайними мінометами. Комплекс оснащено 120-мм мінометом. Зазначається, що машині знадобилося 60 секунд для приведення в бойовий стан. Крім того, координати цілі були моментально оброблені системою управління вогнем. Таким чином, комплекс виявився в стрільбі швидше, ніж звичайні міномети.

Як відзначають розробники, «Барс-8ММК» інтегрований в систему обміну інформацією на поле бою, коли розрахунок мобільного мінометного комплексу отримує точні координати ворога в режимі реального часу.

Нагадаємо, в жовтні Україна вперше була представлена ​​на міжнародній виставці озброєння «AUSA-2017» в Сполучених Штатах. Наша країна вперше була представлена ​​на міжнародній виставці озброєння «AUSA-2017» у Вашингтоні. Повідомляється, що Україна представила дистанційно керований міні-бронетранспортер «Фантом-2» і БТР-4.

Читайте АСН в Google News