СБУ обшукала компанію соратника Ляшка, підозрюваного у фінансуванні тероризму

26.10.2017, 15:59

СБУ проводила обшуки в компанії «Снек Експорт», яка входить в корпорацію S.Group. Ця компанія належить родині нардепа від фракції Радикальної партії Сергія Рибалки. Про це йдеться в розслідуванні програми «Схеми», передає «Радіо Свобода».

В СБУ повідомили, що обшуки пов'язані з підозрою у фінансуванні терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР». В ході обшуків вилучили речі і документи. Зараз слідчими в Сумській області проводиться розслідування, більше деталей у спецслужбі не розголошують.

За даними ЗМІ, раніше Рибалка заявляв про обшуки та арешти в компаніях, якими управляє його сім'я. «Вони вже четвертий рік не можуть нічого знайти. І тут придумали нову фальсифікацію. Нахабно використовують інше кримінальне провадження, але придумали фейк про нібито фінансування тероризму. Вони придумали, що якась продукція поставляється в «ДНР» або «ЛНР», - зазначав Рибалка.

Обшуки в компанії S.Group проходили в лютому 2017 року в Дніпрі. Тоді вони були пов'язані з підозрою в ухилянні від сплати податків в особливо великих розмірах і замаху на привласнення чужого майна в особливо великих розмірах - а саме 110 млн грн.

Читайте АСН в Google News