Поліція визначила особистості студентів, які стріляли по перехожих у Харкові

26.10.2017, 15:36

Поліція Харкова встановила особи 4 причетних до стрілянини на вулиці Пушкінській. Про це повідомила керівник прес-служби Нацполіції Харківської області Олена Баранник, передає телеканал «112 Україна».

Як відомо, студент університету в Харкові розважався з друзями і стріляв по перехожих з багатоповерхового будинку. Як зазначила Баранник, на щастя, в результаті стрілянини ніхто не постраждав і в лікарню не звертався.

У поліції уточнили, що особистості молодих людей, які були зафіксовані на відео, встановлені. «Інформація дійсно надходила, заява у київський відділ поліції о 12:20, ще це відео було виявлено під час моніторингу. Нам дуже допомогли журналісти. Кваліфікація вже є. Цих хлопців, це 4 людини, вже визначено. Коли надійшла ця інформація, оперативно виїхала слідчо-оперативна група. За ймовірною адресою був влаштований квартирний обхід будинку, це багатоповерхівка, таким чином була визначена ця квартира, де і знайшли цих 4 молодиків», - сказала вона.

Тривають слідчі дії, вилучаються речові докази. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї). Хлопцям загрожує позбавлення волі стоком 3-7 років, встановлюється провина кожного.

Читайте АСН в Google News