Бачила Volkswagen, думала проскочу: перші слова Зайцевої після ДТП

26.10.2017, 14:34

Працівник поліції, який одним з перших приїхав на місце страшної аварії в Харкові, поспілкувався з Оленою Зайцевою першим і розповів, що вона сподівалася «проскочити» перехрестя. Про це передає видання 057.ua.

«Ми були на зміні і почули крики в рацію, що всім екіпажам треба «летіти» на Сумську. Приїхали одними з перших, разом зі «швидкою». До мене підбігла Олена Зайцева, але я не розумів ще, що вона водій, тому попросив відійти її і почав захищати місце аварії стрічкою. Потім я повернувся до Олени, і вона заявила, що була за кермом Lexus. Дівчина віддала мені водійське посвідчення і документи на авто, які я передав слідчому», - каже патрульний.

За його інформацією, дівчина була в авто разом з подругою. Обидві не отримали тілесних ушкоджень. «Як тільки я підійшов до неї, вона сказала: «Я бачила ситуацію і думала, що встигну проскочити перехрестя. Боковим зором я бачила Volkswagen». Потім її адвокат заборонила спілкуватися з усіма», - сказав поліцейський. Патрульний взяв у слідчого направлення, посадив дівчат в автомобіль і повіз на огляд. «Другий екіпаж зробив те ж саме з водієм Volkswagen. Ми приїхали на огляд разом. Зайцева здала кров і сечу, у мене при цьому працювала боді-камера. Дівчина не була проти. Після цього нарколог поставила їй запитання - що і коли пила. Дівчина відповіла, що випила келих вина з понеділка на вівторок і пила таблетки "Пенталгін", які приймає 10 років. За її словами, це через стару травму, через яку у неї залишилися шрами на обличчі. Більше дівчина про травму говорити не захотіла. Нарколог сказав, що препарат суворо не можна приймати, якщо ти водиш автомобіль», - згадує поліцейський.

Читайте АСН в Google News