Кабмін звільнив голову Держгеокадастру і начальників обласних управлінь

25.10.2017, 11:58

З займаної посади звільнено голову Геокадастру. Про це на засіданні Кабміну заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент ASN.

«Вчора я пообіцяв, що відстороню від роботи керівника Геокадастру. Я вважаю, що відсторонити його мало. Його потрібно звільнити. Тому сьогодні я запропоную урядові звільнити його», - заявив він.

Також прем'єр дав доручення Міністерству АПК відсторонити всіх голів обласних управлінь Геокадастру. «Сформувати групи і провести перевірки. Я вимагаю відповідальності», - підкреслив Гройсман.

За словами прем'єра, аналогічні нарікання у бізнесу є і щодо екологічних інспекцій, з питань праці та з багатьох інших. «Так справи далі йти не можуть! Або ви будете добропорядними у відносинах з бізнесом, або розпишіться, або звільняйтесь», - резюмував Гройсман.

Нагадаємо, виконувачем обов'язків голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастру) є Олег Цвях. Він був призначений на цю посаду в липні 2016 року. До того Цвях працював на посаді начальника управління землеустрою департаменту земельних ресурсів виконавчого органу Київради.

Читайте АСН в Google News