У Києві затримані сутенери, які змушували дівчат "працювати" за 1500 грн

18.10.2017, 18:09

У Києві була затримана група сутенерів, яка займалася незаконною діяльністю на території Солом'янського району. Майже все зароблене за ніч кожна путана віддавала їм.

Злочинці знаходили дівчат з важким матеріальним становищем, після чого пропонували «підзаробити». Після надання інтимних послуг клієнтам сутенери забирали у дівчат зароблені гроші, залишаючи тільки кілька сотень гривень. Про це передає Сегодня, посилаючись на начальника ГУ поліції столиці Андрія Крищенка.

В рамках кримінальної справи, яку було розпочато за ст. 303 ч. 2 Кримінального кодексу України, правоохоронці затримали п'ять осіб, які втягували дівчат в заняття проституцією.

«Зловмисники - жителі Києва та області, зокрема одна жінка. 52-річний організатор знімав для путан квартири на території Київської області. Звідти водії возили їх на просп. Перемоги. Після «зміни» у повій забирали практично всі гроші, які перераховували на банківські карти головного фігуранта», - сказав поліцейський.

За словами однієї із затриманих, за ніч кожна дівчина «приносила» майже 1500 грн, але з цих коштів вони отримували кілька сотень, інші - віддавали сутенеру.

Читайте АСН в Google News