Один з лідерів британських неонацистів виявився геєм і євреєм

18.10.2017, 16:27

Один з лідерів радикально-націоналістичної партії «Національний фронт» Великої Британії Кевін Вілшоу повідомив про намір покинути її лави. Чоловік вперше відкрито зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації, а також розповів про своє єврейське походження, передає британський телеканал Channel 4.

Вілшоу, який 40 років підтримував ідеї прихильників переваги білої раси, повідомив, що його мати наполовину була єврейкою. У школі у нього було небагато друзів, і Вілшоу намагався знайти людей зі спільною метою.

«Попри те, що ти є членом групи, яка має власні радикальні погляди, у тебе є почуття товариськості, що ти член групи, яка піддається осуду з боку інших людей», - сказав він.

Нетрадиційна сексуальна орієнтація стала неприйнятною в його колі, і її доводилося приховувати. «Були один або два випадки, коли мене запідозрили, що я - гей, я піддався нападкам», - каже Вілшоу. Він також зізнався, що сам спостерігав за тим, як члени його групи знущалися над іншими. Вілшоу сказав, що здійснював насильницькі дії щодо інших людей, проте не нападав на представників меншин.

Читайте АСН в Google News