«Автомайдан» приїхав до резиденції Порошенко

18.10.2017, 07:48

У Козині Київської області до приватної резиденції Президента України Петра Порошенка приїхали представники Автомайдану і інші учасники протесту. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова організації Сергій Коба.

«Ми вже у Порошенка!!! І я вам скажу, що цукерка вже встигла! Військо тут, мабуть, більше ніж в АТО. Пора збирати колону, все, як і три роки тому, вони висновків не зробили, а ми вже знаємо, як діяти! Уперед », - повідомив Коба.

У свою чергу нардеп Вікторія Войціцький заявила, що під резиденцію звезли правоохоронців і військову техніку. «Запитала у хлопців, з чим пов'язана така величезна кількість силовиків ... відповідь була« прекрасний »: проводяться навчання», - написала парламентарій.

Нагадаємо, 17 жовтня в центрі Києва біля будівлі Верховної Ради почалася акція протесту, на якій за інформацією поліції, зібралося близько 6 тисяч осіб. Навколо парламенту були посилені заходи безпеки, щоб уникнути провокацій. Увечері того ж дня біля ВР встановили намети, правоохоронці пообіцяли, що не їх зносити.

Читайте АСН в Google News