У СІЗО Києва влаштували застілля з нагоди дня народження кримінального авторитета

16.10.2017, 18:29

У слідчому ізоляторі Києва влаштували застілля з нагоди дня народження кримінального авторитета. Про це повідомляє EuroMaydan на своїй сторінці у Facebook.

Було оприлюднено відео, на якому смотрящий за Київським СІЗО Алік Хусанулін вітає іменинника. «Давай, брате! З днем ​​народження! .. Свободи нам, здоров'я», - сказав він на камеру.

Як підтвердив екс-глава СІЗО, «святкують у прогулянковому блоці біля корпусу «Катька». «На напис на відео не дивіться, це Київське СІЗО. Подивіться на виробників напоїв на столі. Святкує грузинський авторитет, тому покликав співвітчизників та старших по СІЗО», - пояснили в тексті.

Нагадаємо, в СІЗО Києва сидить найнахабніший і найвідоміший у всьому світі шахрай сучасності - 51-річний француз Жильбер Шіклі. Його затримали у Києві 19 серпня 2017 року. У Франції Шіклі було засуджено заочно на 7 років в'язниці за фінансові махінації. Він виманив у своїх співвітчизників сотні мільйонів євро та п'ять років був у бігах, поки нарешті не осів у Ізраїлі. Його в Києві затримали працівники Головного управління контррозвідувального захисту економіки СБУ України.

Читайте АСН в Google News