Патрульні стріляли, щоб зупинити п'яних військових у Миколаєві

29.09.2017, 12:59

Рано-вранці 29 вересня у Миколаєві патрульні поліцейські затримали п'ятьох військових, які влаштували ДТП у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомило місцеве видання «Новости N».

За інформацією патрульних, проспектом Центральним із вимкненими фарами рухався мікроавтобус. Його спробували зупинити, проте водій не відреагував, а збільшив швидкість. Почалася погоня, під час якої мікроавтобус виїхав на зустрічну смугу, далі виїхав на вулицю з одностороннім рухом і поїхав проти нього.

На одному з поворотів мікроавтобус врізався в електроопору, зачепивши її. Погоня закінчилася, коли автобус був заблокований поліцією. Всередині перебувало 5 осіб з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Вони чинили опір патрульним, намагалися втекти з місця події.

Щоб зупинити чоловіків, правоохоронцям довелося зробити попереджувальний постріл у повітря. У лікарні водієві провели тест на алкоголь, аналіз показав 0,9 проміле. Всі затримані - військовослужбовці 36-ї окремої бригади морської піхоти Миколаєва. Всі були п'яні, їх передали військовій поліції.

Читайте АСН в Google News