Антикорупційний комітет Ради заслухає звіти Ситника та Холодницього у жовтні

20.09.2017, 16:58

Антикорупційний комітет Ради заслухає звіти керівників САП і НАБУ у жовтні. Про це на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції повідомив Єгор Соболєв, передає кореспондент ASN. "Для заслуховування звіту директора НАБУ та Антикорупційної прокуратури, як ми з вами і домовлялися, необхідне повноцінне засідання у 2-3 години. Таке засідання можливе не під час пленарного тижня", - заявив він. 

За його словами, під час пленарних тижнів комітет зазвичай розглядає законопроекти щодо відповідності антикорупційним вимогам. Тому Соболєв пообіцяв, що направить листи із запрошенням на ім'я Артема Ситника та Назара Холодницького на засідання комітету 11 жовтня на 11:00. "Ми заслухаємо звіти НАБУ та Антикорупційної прокуратури", - пообіцяв він. 

Нагадаємо, Парламентський комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності 21 червня уже заслуховував директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника та керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. 

Читайте АСН в Google News