У «Самопомочі» скаржаться, що їх перетворюють на еквілібристів

18.09.2017, 14:53

Від народних депутатів вимагають за кілька днів ухвалити ті закони, які в інших країнах розглядають місяцями. Про це на брифінгу в рамках погоджувальної ради заявив голова фракції «Самопоміч» Олег Березюк, передає кореспондент ASN.

«Від парламенту хочуть, щоб він був еквілібристом. Те, що в нормальних країнах розглядається місяцями, від нас вимагають ухвалити за кілька днів... Тому ми до кінця будемо відстоювати кожну правку в так званій судовій реформі, в змінах до кодексів, щоб там не з'явилися норми, які будуть забезпечувати захист олігархів» , - заявив він.

Березюк також підкреслив, що за так званою пенсійною реформою також «ховають обман». «Вони прикриваються вимогами МВФ. Але сьогодні у МВФ є тільки одна жорстка вимога - створення Антикорупційного суду, що абсолютно не вигідно цій олігархічній кліці», - сказав він.

Голова фракції «Самопоміч» також розкритикував проект бюджету на 2018 рік, де передбачено збільшення витрат на армію без громадського контролю за використанням цих коштів. «Без такого контролю це буде величезною чорною дірою», - вважає він.

Читайте АСН в Google News