Мера Кличка звинуватили у змові з «чорними забудовниками» і знищенні історичного Києва

14.09.2017, 13:24

Ляльку мера Києва Віталія Кличка сьогодні вранці встановили біля входу в КМДА. Так почалася нечисленна акція протесту в форматі флешмобу «Як забудовники Київ ховають».

Двоє активістів, члени Громадської ради при Голосіївській районній адміністрації, принесли до дверей будівлі на вулиці Хрещатик, 36 частини від манекена, які зібрали в одне ціле. Поставили ляльку біля дверей, попередньо одягнувши на неї маску міського голови і прикрасивши доларовими купюрами. Активісти впевнені: у них є підстави стверджувати, що мер у змові із забудовниками.

«Старого нашого Києва вже немає, немає скверу, немає нічого», - говорить учасник акції, журналіст Ігор Рудич.

«У нас у Голосієві люди вже гинуть за метраж. Проспект Голосіївський, 70, корпус 2, загинуло двоє людей. Поліція не розслідує, прокуратура умиває руки, - обурюється Ігор. - «Некомпетентними» органами було висунуто версію, що це вибух газу. Люди за допомогою журналістів встановили, що це був не вибух газу, це підрив. Зараз прокуратура нібито розслідує. До цього часу людей не визнано потерпілими, є постраждалі, але немає потерпілих. Чекали, що Кличко приїде до них, але він у цей час відкривав велодоріжки і не приїхав до киян, яких тероризують вибухами, організованими «чорними забудовниками».

Читайте АСН в Google News