Суд заарештував ще одного учасника «прориву» Саакашвілі через кордон

14.09.2017, 11:15

13 вересня один із районних судів Львова заарештував другого учасника прориву екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі через державний кордон на пункті пропуску «Шегині». Про це сказано в повідомленні прес-служби поліції Львівської області.

"Один з районних судів міста Львова обрав запобіжний захід у вигляді арешту щодо 35-річного жителя Волинської області. Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених трьома статтями КК України", - наголошується в повідомленні.

Зокрема, затриманому інкримінують незаконне переправлення осіб через державний кордон, опір правоохоронним органу і групове порушення громадського порядку. «На підставі наданих матеріалів судом прийнято рішення про взяття чоловіка під варту терміном на 60 діб з правом внесення застави в розмірі 32 тисяч гривень», - сказано в повідомленні поліції.

Нагадаємо, раніше суд Львова заарештував на 2 місяці одного з учасників «прориву» державного кордону на пункті пропуску «Шегині» під час проходження екс-голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі на територію України.

Читайте АСН в Google News