У художника здригнулася рука? Англійці обурюються через потворний квітковий портрет принцеси Діани

13.09.2017, 12:09

Квіткова композиція, яка прикрашає колодязь на ринку Честерфілда (Велика Британія), представлена ​​з нагоди 20-ї річниці смерті принцеси Діани, була широко розкритикована користувачами соціальних мереж. Міська рада опублікувала фото на Facebook, повідомляє The Guardian. Гайл Такла написала:

«Я побачила це і подумала: яка образа для Діани... на щастя, у неї було почуття гумору і, ймовірно, вона б посміялася з картини». Стівен Джонс написав: «Серйозно!... Сподіваюся, композиція була зроблена місцевою початковою школою?». Але прес-секретар міської ради відповів на образи в місцевій газеті, заявивши: «Все мистецтво повинно стати предметом для обговорення, і, схоже, те ж саме відбулося з квітковою композицією цього року.

Вона створювалася для привернення відвідувачів у цей район, і якщо подібна реклама в соціальних мережах змусить більше людей відвідати місцевий ринок, то можна сказати, що вона виконала свою функцію. Картина була складена 14 добровольцями з використанням живих квіткових пелюсток, це давнє дербиширське мистецтво квіткового оформлення».

 

Читайте АСН в Google News