Поліція проводить обшуки бійців батальйону «Донбас» на Львівщині

12.09.2017, 16:39

У вівторок, 12 вересня, у Винниках Львівської області поліція проводить обшуки представників внутрішнього корпусу батальйону «Донбас». Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Семен Семенченко.

Поліцейські повідомили, що проводять перевірку в зв'язку з анонімним повідомленням про те, що в Винниках перебувають невідомі люди у військовій формі з сумками зі зброєю і вибухівкою. Обшуки проходять кілька годин поспіль.

Речі бійців оглядають правоохоронці, поруч перебуває спецназ і вибухотехніки. Представники батальйону «Донбас» показали правоохоронцям розряджену зброю і дозволи на неї. Вибухівки у них не знайшли.

За словами Семенченко, бійцям батальйону перекрили під'їзд до Винників і «намагаються організувати незаконне побиття ветеранів батальйону Донбас». Він уточнив, що обшукували бійців 4 години.

«Однак з Києва продовжують надходити команди Аброськіна і Авакова будь-яким шляхом затримати ветеранів. Аваківці стягують сили і готують збройну провокацію. Ветерани звертаються до журналістів, громадян України з проханням під'їхати на базу відпочинку «Винниківське озеро», щоб разом протидіяти аваківському беззаконню», - заявив Семенченко.

Читайте АСН в Google News