Олені Бондаренко не подобається компанія Саакашвілі на сайті «Миротворець»

11.09.2017, 12:43

Екс-депутату від Партії регіонів Олені Бондаренко не сподобалася компанія екс-президента Грузії і екс-губернатора Одеської області Михеїла Саакашвілі в базі сайту «Миротворець». На своїй сторінці в Facebook вона закликала виключити звідти Саакашвілі.

«Фу, приберіть Саакашвілі з нашої пристойної компанії на «Миротворців», - написала вона.

Сайт центру «Миротворець» вніс Саакашвілі в свою базу за незаконний перетин державного кордону України. «Ми цього не хотіли. Але змушені. Саакашвілі заносимо в Чистилище за незаконний перетин державного кордону України, напад на військовослужбовців ДПСУ в складі групи осіб при виконанні тими своїх обов'язків з охорони державного кордону України», - написали на сайті.

Нагадаємо, 10 вересня Саакашвілі силою прорвався через кордон з Польщі в Україну, зараз він перебуває у Львові. В ході «прориву» Саакашвілі 11 співробітників поліції отримали травми різного ступеня тяжкості, також постраждали п'ятеро прикордонників. Як заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, після події Саакашвілі повинен з'явитися в «Шегині» та пройти процедуру оформлення.

Читайте АСН в Google News