Українець Дерев'янченко прокоментував перемогу над Джонсоном

26.08.2017, 16:32

Український боксер-середньоваговик Сергій Дерев'янченко (11-0, 9 КО), який переміг нокаутом в 12-му раунді багамця Туреано Джонсона (20-2, 14 КО), завоював статус обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією IBF, яким зараз володіє казахстанський боксер Геннадій Головкін.

«Я дуже задоволений своїм виступом і готовий до титульного бою з переможцем поєдинку Головкін - Альварес. Думаю, що переможе Геннадій Головкін, так що буду готуватися до бою з ним. У сьогоднішньому бою я виконав всі тренерські установки і зумів завершити бій достроково. Туреано Джонсон - крутий хлопець, він нахапався від мене ударів, проте до останнього тримався на ногах. Можливо, рефері варто було зупинити поєдинок раніше», - прокоментував у післяматчевому інтерв'ю свою перемогу Сергій Дерев'янченко.

Нагадаємо, 16 вересня чемпіону світу за версією IBF (а також за версіями WBC, WBA Super і IBO) Геннадію Головкін (37-0, 33 КО) належить захистити свої титули у поєдинку з мексиканським боксером Саулом Альваресом (49-1-1, 34 КО).

Читайте АСН в Google News