Яценюк з дружиною Авакова придбали на двох український телеканал

16.08.2017, 20:20

Колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк і дружина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Інна увійшли до складу власників телеканалу "Еспрессо" та стали його кінцевими бенефіціарами. Виходячи з даних державного реєстру, Яценюк зазначений в складі засновників-кінцевих бенефіціарів компанії "Астра Фінанс", що є власником ТОВ "Голдберрі", яка виступає власником зазначеного телеканалу, пише "Детектор медіа".

У списку кінцевих бенефіціарів "Астра Фінанс" також є дружина народного депутата Миколи Княжицького Лариса Княжицька. А вже частками в компанії "Астра фінанс" володіють: Інна Авакова - 40%, Арсеній Яценюк - 30%, Лариса Княжицька - 30%. Раніше кінцевими бенефіціарними "Еспрессо" були Лариса Княжицька і Вадим Денисенко.

Ще на початку цього року народний депутат з «Народного фронту» Микола Княжицький анонсував можливий продаж телеканалу «Еспрессо». За даними ЗМІ, у депутата виникли труднощі з фінансуванням «Еспрессо». Водночас  про продаж телеканалу однопартійцям на той момент не йшлося.

Читайте АСН в Google News