"Динамо" вирушило на Мадейру для гри у Лізі Європи

15.08.2017, 16:16

Київська футбольна команда "Динамо" вирушила на португальський острів Мадейра,  де виступить проти португальського клубу "Марітіму" в рамках 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Про це повідомляє прес-служба української команди.

Як повідомляється, через далекий і довгий переліт, тренерський штаб вирушив до Португалії за два дні до гри.

У вівторок вранці динамівці провели тренування і після цього поїхали в міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Делегація Динамо складається з 21 футболіста, 18 з яких заявлені ​​на поєдинок з "Марітіму". Серед них: Максим Коваль, Артур Рудько, Георгій Бущан, Олександр Пантич, Микола Морозюк, Домагой Віда, Євген Хачеріді, Тамаш Кадар, Томаш Кендзьора, Володимир Шепелєв, Віктор Циганков, Сергій Сидорчук, Микита Корзун, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Дерліс Гонсалес , Віталій Буяльський, Андрій Ярмоленко, Артем Кравець, Артем Бесєдін, Дьємерсі Мбокані.

Варто відзначити, перший матч у Лізі Європи відбудеться в Фуншале в четвер, 17 серпня, початок о 22:30 за київським часом. А матч-відповідь відбудеться 24 серпня в Києві на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що футболіст грецького ПАОКа Димитрій Пелкас в ході матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти донецького "Олімпіка" сходив у туалет просто на полі.

Читайте АСН в Google News