Особистий водій принцеси Діани вперше розповів про останні години її життя

11.08.2017, 10:23

Водій принцеси Діани розповів, як треба було вести машину в ту ніч, коли вона загинула в автокатастрофі 20 років тому. Колін Теббатт, який був одним з найнадійніших її помічників, незабаром після аварії прибув до її лікарняної палати в Парижі і дбав про поранену, розповідає The Daily Mail.
 
Тоді він закрив вікна ковдрами, щоб люди не могли заглядати всередину і встановив вентилятори, щоб знизити температуру в задушливій палаті. Разом з Полом Баррелом Теббатт повинен був помістити її тіло в тимчасовий морг, коли забирав його з лікарні Пиття-Сальпетрієр у французькій столиці.
 
Говорячи про свій візит до лікарні, він сказав: «Дуже складно бачити близьку тобі людину в такому стані. Я встановив кілька вентиляторів, щоб охолодити кімнату. Коли я повернувся до неї, вії і волосся принцеси рухалися через вентилятор, і це мене просто вразило. Мені довелося відвернутися, але потім я взяв себе в руки і продовжив робити те, що було потрібно».

На фото: Діана за годину до своєї смерті
Він наполягає на тому, що Діана мала «прекрасне почуття гумору» і ставилася до всіх своїх співробітників з повагою. «У мене ніколи не було жодного неприємного інциденту з нею за 2 роки служби», - сказав Теббатт.
Він вперше заговорив про те, що сталося на камеру для документального фільму 5-го каналу «Діана: 7 днів, які приголомшили Віндзор».
 
У цій програмі він сказав: «Я переймався через палату, в якій було дуже-дуже жарко. Ми подивилися у вікно над ліжком принцеси і побачили людей на дахах будинків, які намагаються сфотографуватися обстановку. Здавалося, вони не знали, в якій кімнаті її шукати, і я попросив ковдру, щоб завісити біля вікна, щоб ніхто не міг її побачити. Мені довелося взяти 30 секунд паузи, щоб опанувати себе».

Читайте АСН в Google News