Росіянка закохалася в маніяка-педофіла, який вбив близько 40 жертв, і народила йому дитину

25.07.2017, 23:17

Уродженка Ярославля, 24-річна Олена, вийшла заміж за засудженого довічно в Україні маніяка-педофіла Сергія Ткача. Про це повідомляє ТСН.

Чоловік зґвалтував і вбив щонайменше 36 жінок. Сам Ткач стверджував, що позбавив життя понад ста осіб, але більшість епізодів так і залишилися недоведеними. Його жертвами ставали дівчатка від 6 до 18 років. Першу жертву злочинець зґвалтував і задушив у 1980 році в Сімферополі. Маніяк діяв у Запорізькій, Дніпропетровській і Харківській областях, час від часу змінюючи своє місце проживання і ареал «полювання». Останнім місцем проживання маніяка стало місто Пологи, куди він переселився в 2000 році. До свого арешту він був тричі одружений, мав чотирьох дітей.

У серійного вбивцю росіянка Олена закохалася у віці 16 років, коли той постав перед судом, а вона дивилася суд по телевізору.

Ткача стали називати «пологівський маніяк», він відбуває покарання у житомирській тюрмі №8. За словами охорони, він дуже спокійний. Росіянка домоглася побачення з маніяком, протягом семи років писала йому листи в різні в'язниці. Перше їхнє побачення відбувалося в присутності охорони, вони змогли поговорити через пластиковий бар'єр по телефонній трубці. Але наступного разу їхнє побачення відбулося в окремій кімнаті. Олена завагітніла, і вони розписалися.

Пізніше росіянка народила дівчинку, яку назвала Єлизаветою. Зараз їй виповнилося півроку. Маленьку виховують батьки Олени, які живуть у Ярославлі. Маніяк і його дружина мріють виїхати на Далекий Схід і там «жити собі на втіху і виховувати онуків».

Читайте АСН в Google News