У Кривому Розі хлопець помер від операції з виправлення носової перегородки

21.07.2017, 10:42

У Кривому Розі під час операції по виправленню носової перегородки помер 20-річний хлопець. Про це повідомляють fakty.ua.

Причиною смерті став перелом основи черепа і відкрита черепно-мозкова травма, отримані на операційному столі. Денису Столярчуку операція потрібна була за медичними показаннями, він задихався і страждав від сильних головних болів. Викривлення перенісся у хлопця було вродженим, однак до 18 років лікарі не наважувалися робити операцію.

Денис пройшов обстеження у відділенні отоларінгологіі Криворізької лікарні № 1, протипоказань не було, операція здавалася простою, проте після неї Денис впав у кому. Хлопця доставили в обласну лікарню в Дніпро, де і поставили діагноз «перелом основи черепа, відкрита черепно-мозкова травма», проте через набряк мозку повторну операцію не можна було проводити.

Мама загиблого хлопця розповіла, що під час операції в Кривому Розі був пробитий череп Дениса, а також зачеплені сонна артерія і канал правого ока. Через 12 днів після операції Денис помер, так і не прийшовши до тями. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом смерті Дениса Столярчука, лікаря, який проводив операцію, відсторонили від роботи, змінили і головлікаря лікарні.

Читайте АСН в Google News