В Іркутську затриманий суддя, якого застали голим з підлітком у машині

12.07.2017, 11:28

В Іркутську (Росія) проводиться розслідування справи про педофілію, головним фігурантом якої є суддя Жовтневого райсуду. Про це пише РИА Новости, посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

«3 липня, перебуваючи на маршруті, співробітники Росгвардії помітили припаркований біля міського пляжу на вул. Якобі автомобіль з відчиненими вікнами. Виникла підозра, що автомобіль викрадено і кинуто, так як у ньому не було видно людей. Під'їхавши до машини, правоохоронці побачили, що всередині перебувають голі підліток і чоловік. Вони були затримані і передані до відділу поліції», - сказала представник прес-служби управління Росгвардії по області Світлана Карань.

За інформацією джерела, чоловік був затриманий у момент здійснення статевого акту з неповнолітнім і він є суддею Жовтневого райсуду Іркутська.

«Підліток розповів, що познайомився з ним у соцмережах і в сексуальні відносини вступив добровільно. Затриманий виявився суддею Жовтневого райсуду міста. Раніше він працював викладачем в інституті МВС, де його викрили в гомосексуальних зв'язках з курсантом», - заявило джерело.

Читайте АСН в Google News