Трамп не вірить у співпрацю з Росією

10.07.2017, 10:23

Президент США Дональд Трамп не вірить, що можна створити групу з кібербезпеки, про яку говорилося в ході переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним. Про це Трамп написав у своєму мікроблозі Twitter.

«Той факт, що президент Путін і я обговорювали групу з кібербезпеки, не означає, що я думаю, що це (створення групи - ред.) Може статися. Не може, але припинення вогню (в Сирії - ред.) Може і це сталося! », - йдеться в повідомленні.

У свою чергу постійний представник США в ООН Ніккі Гейлі заявила журналістам, що США не збираються довіряти Росії в питаннях кібербезпеки. «Ми ніколи не довіряли Росії, ми не можемо довіряти Росії, і ми не будемо їй довіряти», - підкреслила вона.

Нагадаємо, між Трампом і Путіним 7 липня під час закритих переговорів на саміті «Великої двадцятки» в німецькому Гамбурзі відбулася серйозна словесна перепалка. Трамп і Путін 40 хвилин обговорювали імовірне втручання Російської Федерації у вибори президента США в 2016 році. Розмова на цю тему була дуже напруженою, лідери двох держав сперечалися.

 

Читайте АСН в Google News