У Регламентному комітеті вважають, що подання на Розенблата обґрунтоване

07.07.2017, 12:59

В.о. голови Комітету Павло Пинзеник заявив, що подання на народного депутата Борислава Розенблата обґрунтовано, передає кореспондент ASN.

"Чи є подання Генпрокурора законним? Так. Чи є мотивованим? Так, є обгрунтованим? Так", - заявив він. Пинзеник оголосив перерву на 20 хвилин, щоб члени комітету могли провести закриту нараду для винесення остаточного вердикту. Водночас він зазначив, що є питання до збору доказової бази представниками прокуратури та НАБУ.

Але це вже питання, які будуть підняті в суді. При цьому адвокат Розенблата Федорук наголосив, що в суді відео оперативної зйомки "однозначно не може бути прийнято як доказ". Тому адвокат вважає, що справа його клієнта не має перспектив у суді і буде виграна.

Нагадаємо, сьогодні Регламентний комітет розглядає зняття недоторканності з Розенблата. На ньому показали скандальне відео про "хабарництво Розенблата". Однак нардеп назвав його дорогим монтажем і не визнає провину. Раніше повідомлялося, що у САП вистачає доказів для зняття недоторканності з Розенблата. 6 липня Луценко на Комітеті ВРУ показав відео про "отриманні хабара" нардепами Розенблатом і Поляковим.

Читайте АСН в Google News