Радикали принесли на Комітет незадекларовану картину Лозового

05.07.2017, 11:41

Депутат РПЛ Ігор Мосійчук в ході засідання Комітету з питань регламенту і депутатської етики показав картину, яка належить його колезі по фракції Андрію Лозовому. За його словами, це картина художника Марка Греся, намальована кульковою ручкою.

"Жодна з його картин не була продана. Одну він, до речі, зараз тут, у залі, подарував мені. І я її задекларував. А другу подарував Андрію Лозовому, але він її не задекларував", - розповів Мосійчук. Картину показали Генпрокурору Юрію Луценку та всім присутнім. При цьому Генпрокурор не відреагував на ці дії "радикалів".

Художник Марк Гресь відомий українцям не тільки своїми картинами. Так у ніч з 17 на 18 жовтня 2014 року було вчинено спробу його вбивства. Тоді Гресь був кандидатом у народні депутати України від Радикальної партії. Він був госпіталізований з пораненнями середньої тяжкості. Раніше Гресь заявив про наявність у нього більше п'яти годин документального відео, присвяченого подіям в Іловайському котлі. Він заявив, що "більше двох тисяч українських воїнів загинули, зокрема і з вини комбата «Донбасу» Семена Семенченка, мовляв, той свідомо відправив бійців свого батальйону на смерть".

Читайте АСН в Google News