У Львові від удару блискавки загинули двоє людей

29.06.2017, 16:27

У Львові в результаті удару блискавки по озеру загинули двоє людей, ще двоє отримали поранення. Про це повідомив співробітник ГУ НП у Львівській області Ігор Зінкевич на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"На Левандівці біля озера ударом блискавки вразило чотирьох осіб, двоє загинули на місці. Кажуть, двоє дітей загинули і один обпалений сильно", - зазначив він.

Також про цей інцидент повідомила "Інтерфак-Україна" начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

"Близько 15:00 в поліцію надійшло повідомлення, що на Левандівському озері від удару блискавки загинули двоє людей: 9-річна дівчинка і чоловік, особу якого встановлюють", - сказала вона.

За даними поліції, сильні опіки отримали 7-річний хлопчик і його батько. Їх госпіталізували.

Крім того, рятувальна служба Львівської області повідомляє, що на території області в другій половині дня зі збереженням до кінця доби пориви південного вітру 19-24 м/с. В окремих районах шквали 25-28 м/с. Грози, місцями сильні зливи, град.

30 червня в області очікуються місцями грози, град. Вранці та вдень пориви південно-західного вітру 17-22 м/с.
ГУ ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці.

Нагадаємо, 23 травня повідомлялося, що в місті Глухів Сумської області місцевий поліцейський загинув від удару блискавки.

Читайте АСН в Google News