Під Адміністрацією Порошенка на мітинг зігнали пенсіонерів і спортсменів за 350 грн

27.06.2017, 14:33

Близько 800 осіб зібралося опівдні на в'їзді до Адміністрації Президента України Петра Порошенка. Серед учасників мітингу переважно жінки пенсійного віку і молоді люди спортивної статури. Виразно причину свого перебування в цьому місці вони не можуть пояснити. Деякі пенсіонери стверджують, що зібралися з нагоди Дня Конституції, який в Україні відзначатимуть завтра.

Кілька різних груп учасників тримають плакати з вимогою не зупиняти роботу заводу "Фанплит" (нагадаємо, його правоохоронні органи вимагають винести за місто через викиди шкідливих речовин), інші вимагають "Зупинити рейдерство".

Разом з тим деякі з учасників мітингу, схожі на спортсменів, по телефону запрошують приєднатися до них своїх друзів.

"Замість свого тренування краще прийди на Банкову, 350 гривень. Постояти треба до 6-7 вечора", - сказав один з учасників мітингу по телефону. Інший, також по телефону, уточнював, "будуть їм платити гроші на місці чи як". У той же час безпосередньо молоді люди не відповідають на запитання, навіщо тут перебувають і чи платять їм за це. На місці мітингу присутні значні сили Національної гвардії в бойовій амуніції. Ніяких зіткнень або хвилювань не відбувається.

 

Читайте АСН в Google News