Джонні Депп вибачився за жарт про вбивство Трампа

24.06.2017, 09:59

Знаменитий голлівудський актор Джонні Депп вибачився за жарт про вбивство президента США Дональда Трампа і зізнався, що він був дуже невдалим, повідомляє агентство Reuters.

«Я вибачаюся за поганий жарт про президента Дональда Трампа, Вийшло не так, як було задумано, злого наміру у мене не було, я намагався повеселитися, а не шкодити будь-кому», - розповів Джонні Депп.

Нагадаємо, Депп невдало пожартував над президентом Трампом, виступаючи на фестивалі в Гластобері. Актор заявив, що Дональду Трампу не варто було б відвідувати подібні заходи, оскільки це могло б для нього погано скінчитися.

«Коли востаннє актор убивав президента? Я ні на що не натякаю - це просто питання. Це опиниться у пресі, і це буде жахливо», - заявив Депп.

У Білому домі жарт Деппа не оцінили.

«Президент США Дональд Трамп раніше неодноразово засуджував насильство у всіх його проявах, тому викликає сум, що такі актори, як Джонні Депп, не стали брати приклад з президента. Сподіваємося, що колеги Деппа засудять подібну риторику так само, як і в разі, якщо б такі слова були спрямовані в бік політиків-демократів», - сказано в заяві Білого дому.

Читайте АСН в Google News