Вже троє представників «Самопомочі» оголосили голодування

20.06.2017, 16:35

Число депутатів з фракції «Самопоміч», які оголосили голодування, зросло до трьох осіб. Про це заявив лідер фракції Олег Березюк, передає Інтерфакс-Україна.

«До нас приєднався Тарас Пастух (депутат з «Самопомочі». - Ред.)», - повідомив він агентству. За його словами, ніхто з нинішніх офіційних осіб не дзвонив йому. «Подзвонив Віктор Ющенко, сказав, що підтримує, що він з нами», - сказав Березюк.

Голова фракції зазначив, що добре почувається. За словами Березюка, приходили вранці лікарі-волонтери, щоб поміряти артеріальний тиск, але він сказав їм, що все нормально і перевіряти тиск рано.

За словами віце-спікера парламенту Оксани Сироїд, яка у вівторок вранці теж оголосила голодування, сьогоднішній виступ у Раді від фракції БПП роз'яснив, чому керівництво країни «тримає в заручниках» жителів Львова.

«... Сьогодні з трибуни було озвучено, що президент тримає в заручниках жителів Львова, бо він хоче прибрати мера міста (Андрія Садового. - Ред.). Цього не можна так залишити. Це вершина свавілля», - сказала Сироїд.

Читайте АСН в Google News