Нардеп назвав провокацією арешт свого охоронця за хабар

20.06.2017, 12:15

Народний депутат фракції БПП Борислав Розенблат вважає провокацією арешт свого охоронця за дачу хабара. Про це він заявив в інтерв'ю журналістам у кулуарах Верховної Ради України, передає кореспондент ASN.

"Зараз триває слідство. Я не можу розголошувати деталі. Бо це таємниця слідства", - заявив він. Розенблат вважає, що всі звинувачення його помічника у хабарництві - це провокація.

"Я вважаю це провокацією. Про суму я дізнався взагалі від детективів НАБУ. Це нагадує більше помсту. Думаю, що це помста за мою діяльність у боротьбі з незаконним ринком бурштину. Ті, хто кришує цей незаконний бізнес, на мою думку, організували цю помсту", - вважає він. Нардеп підтвердив, що його охоронець, затриманий детективами НАБУ, зараз перебуває під вартою.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили про те, що в одному з ресторанів Києва на вулиці Володимирській працівники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) затримали охоронця народного депутата від БПП Борислава Розенблата за підозрою в отриманні хабара. При ньому були $200 тис.

Читайте АСН в Google News