У Чернівцях дві оцінниці ломбарду брали в заставу біжутерію під виглядом золота

19.06.2017, 14:16

У Чернівцях 30-річна чернівчанка та 31-річна уродженка Донецької області запустили злочинну схему в ломбарді. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

"Встановлено, що в лютому 2017 жінки, працюючи кредитними експертами в одному з ломбардів м.Чернівці, в змові між собою, користуючись довірою своєї знайомої, умовили її здавати в заставу біжутерію під виглядом ювелірних виробів із золота, а вони натомість оформляли на її ім'я договір фінансового кредиту і видавали з каси грошові кошти, які потім ділили між собою. Своїми діями засуджені завдали матеріальної шкоди на загальну суму понад 57 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура звинуватила жінок у чиненні кримінальних злочинів, передбачених ч.3 ст.191, ч.3 ст.358, ч.3 ст.362 КК України (привласнення або розтрата чужого майна; підробка документів; несанкціоновані дії з інформацією). Суд їх засудив до трьох років позбавлення волі. Раніше вони не були судимі і щиро розкаялися у скоєному, тому суд звільнив їх від відбування покарання з випробуванням.

Читайте АСН в Google News