Соцмережі тролять проросійських кримчан і жителів Сходу, які вже "гуглять тури в Іспанію"

13.06.2017, 19:15

Соцмережі вибухнули жартами щодо того, що раніше затяті противники проєвропейського курсу України нині кинулися шукати можливість отримати біометричний паспорт. Однак виявилося, що українцям з пропискою на Донбасі і в Криму біометричні паспорти видаватимуть тільки після спеціальної перевірки.

Як заявив раніше прес-секретар держпідприємства «Документ» Володимир Поліщук, для отримання біометричних паспортів громадянам з пропискою на Донбасі і в Криму треба надати додаткові документи для ідентифікації особи. Це пов'язано з неможливістю ідентифікації переселенців за формою №1.

У кримських паблік кримчани, наприклад, активно пишуть, що їм "безвіз не потрібен", їм і з окупантами непогано живеться. Ображені жителі півострова навіть запевняють, що це не вони, а до них їздитимуть європейці. Патріотично налаштованих українців це дуже потішило, з огляду на величезну кількість кримчан, які штурмують міграційні служби в Херсонській області.

Не забули і про затятих захисників «ДНР» і «ЛНР». У соцмережах порадили шанувальникам "недореспублік" скористатися безвізом через Донецький і Луганський аеропорти.

 

Читайте АСН в Google News