На Херсонщині хуліган, який намагався відібрати у поліцейського автомат, отримав кулю в п'яту

12.06.2017, 10:47

У Херсонській області поліцейські випадково поранили п'яного хулігана, який намагався відібрати у правоохоронця службову зброю. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Інцидент трапився у селі Великі Копані. Місцевий житель повідомив у поліцію, що біля його двору двоє нетверезих чоловіків нецензурно висловлюються на його адресу і кидають каміння. Втихомирити хуліганів прибув наряд поліції. Однак правопорушники на зауваження поліцейських не реагували, а один з них почав ображати правоохоронців і кілька разів намагався вихопити у них автомат.

Один з поліцейських вистрілив у землю і куля рикошетом влучила хулігану в п'яту. Пізніше було встановлено, що порушники - неодноразово судимі жителі Херсона.

Відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства і опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків. Законність дій працівника поліції перевіряє прокуратура Херсонської області. Також обласним главком поліції розпочато службове розслідування.

Читайте АСН в Google News