Безвіз з ЄС збільшить потік українських туристів. Туреччина - хіт сезону

02.06.2017, 13:47

Безвіз з ЄС збільшить потік українських туристів. Про це на прес-конференції 2 червня заявила директор туристичної компанії Олександра Чередникова, передає кореспондент ASN.

"Після безвізу з ЄС у туристичних компаній насправді з'явиться більше можливостей працювати з клієнтами. Хоча кількість самостійних клієнтів зростає з кожним роком. І після безвізу з ЄС ця кількість самостійних туристів теж виросте. Але у туркомпаній є більш широкі можливості купувати путівки за зниженими цінами, адже у турфірм є контракти на чартерні перельоти та готелі. А безвіз розширює можливості: турист вже необмежений візами, він може полетіти з "сьогодні на завтра", - заявила вона.

При цьому вона підкреслила, що цього року фаворитом для літнього відпочинку серед українців залишається Туреччина. "Навіть якщо та ж Іспанія - пропонується за ціною трохи нижче Туреччини, але там за кожен "чих" треба додатково заплатити. А в Туреччині - пропонується система, коли один раз заплатив і все. Тому однозначним фаворитом залишається Туреччина. Альтернативи дійсно немає".

Читайте АСН в Google News