На Донбасі за добу було поранено 5 військових ЗСУ

26.05.2017, 08:53

У зоні АТО на Донбасі за останню добу поранення отримали 5 бійців ЗСУ. Всього терористи провели 57 обстрілів позицій українських військових. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО в Facebook.

Повідомляється, що терористи били по житлових кварталах населених пунктів. На Приморському напрямку відбулося 29 обстрілів. О 9-й годині вечора бойовики обстріляли наші опорні пункти на підступах до Красногорівки з мінометів різних калібрів, озброєння танка і БМП, зенітної установки і піхотного озброєння. Під час цього обстрілу кілька ворожих мін потрапили в житловий квартал недалеко від міської лікарні. На щастя, ніхто не постраждав.

З мінометів були обстріляні позиції ЗСУ поблизу Широкиного і Мар'їнки. По українських захисниках Широкиного також бив ворожий танк.

На Донецькому напрямку зафіксовано 26 обстрілів. Найбільш напруженою ситуацією залишається в передмісті Авдіївки, де застосовували міномети, РСЗВ «Град» і артилерію. Поблизу Луганського на Світлодарській дузі бойовики вели вогонь з 82-мм мінометів і гранатометів.

На Луганському напрямку ситуація була більш стабільною. На цій ділянці фронту впродовж минулої доби бойовики лише двічі застосовували зброю.

Читайте АСН в Google News