БПП закликала інші фракції доопрацювати медичну реформу

22.05.2017, 13:03

Фракція БПП закликала інші фракції Верховної Ради взяти участь у доопрацюванні законопроектів щодо медичної реформи. Про це на погоджувальній раді 22 травня заявив голова фракції БПП Артур Герасимов, передає кореспондент ASN.

«Наша фракція БПП неодноразово обговорювала на своїх засіданнях спільно з Міністерством охорони здоров'я та профільним комітетом парламенту урядові законопроекти про медичну реформу. Ми усвідомлюємо, наскільки це важливе і чутливе для суспільства питання. Тому ми розуміємо, наскільки відповідально ми повинні підійти до нього», - заявив політик.

Герасимов нагадав, що фракція БПП виступила ініціатором створення робочої групи для якісного й оперативного доопрацювання цих законопроектів.

«Щоб ще на цій сесії ми встигли їх розглянути і прийняти в цілому. Для консолідації депутатських груп і фракцій ми просимо делегувати ваших представників до цієї групи до 18:00 сьогоднішнього дня, щоб вже завтра о 14:30 ця група могла зібратися на своє засідання і почати розглядати ці законопроекти, щоб не затягувати цей процес», - додав він.

Читайте АСН в Google News