У Києві на Русанівських садах сталася бійка зі стріляниною

02.05.2017, 12:06

На Русанівських садах у Києві сталася бійка зі стріляниною, в результаті чого був поранений чоловік. Про це інформує прес-служба столичної поліції.

Біля опівночі в поліцію надійшло повідомлення про стрілянину. На місце виїхали слідчо-оперативна група і наряди спецпідрозділу.

Як з'ясувалося, між двома компаніями виник конфлікт.

«Двоє чоловіків влаштували бійку з опонентом. В результаті чого один із них дістав зброю і зробив кілька пострілів. Потерпілого, місцевого жителя 1991 року народження, з пораненнями у стегно і спину госпіталізували в лікарню. Після надання медичної допомоги потерпілий залишив лікарняну установу і написав заяву, що не має ні до кого претензій», - йдеться в повідомленні.

Двоє людей 1984 і 1971 р.н., були доставлені в Дніпровське управління поліції для дачі пояснень, а також встановлення обставин конфлікту.

З місця інциденту вилучили предмет, схожий на пристрій для відстрілу гумових куль, три гільзи та чотири набої калібру 9 мм. У машині, якою керував стрілок, було вилучено мисливську рушницю і дев'ять патронів калібру 12 мм до неї.

Читайте АСН в Google News