Введення електронних віз із Єгиптом не вплине на вартість путівок із України

27.04.2017, 16:39

Введення електронних віз із Єгиптом не вплине на вартість путівок для українських туристів. Про це в коментарі ASN заявила директор однієї з українських туристичних фірм Катерина Портная.

"МЗС Єгипту поки що не давав жодних роз'яснень для українських туроператорів і турфірм щодо введення електронних віз із 1 червня. Тому як саме буде працювати цей механізм, поки до кінця не зрозуміло", - сказала вона.

Але заздалегідь панікувати, на думку Портної не варто. Ця процедура не відіб'ється на вартості путівок до Єгипту з України. Просто зміниться механізм отримання віз.

"Ймовірно, що для кожної держави Єгипет передбачить свою окрему форму заповнення віз. Нагадаю, що на даний момент українці отримують візи в Єгипті після прильоту, як в тій же Туреччині. Це формальна процедура, коли вам прямо в аеропорту за гроші клеять у паспорт візу. З 1 червня процедура може помінятися, коли українці отримуватимуть візи до Єгипту заздалегідь, за прикладом як з тим же Кіпром і ОАЕ, коли перед поїздкою за кілька днів ви заповнюєте таку ж формальну анкету, вам видають візу перед поїздкою", - пояснила вона.

Читайте АСН в Google News