У Києві планують побудувати сучасний центр захисту тварин

19.04.2017, 19:01

У 2018 році в Києві на вул. Автопарковій планують почати будівництво сучасного центру захисту тварин. Про це 19 квітня на прес-конференції повідомив директор департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації Андрій Фіщук, передає кореспондент ASN.

«Центр буде поєднувати в собі не тільки притулок, але й приміщення для перетримки тварин, вигульні майданчики, пункти надання первинної медичної допомоги, а також потужну систему адаптації тварин до передачі їх у сім'ї», - зазначив він.

За словами Фіщука, до кінця 2017 року планується завершити коригування проекту цього центру.

«Буде коригуватися проект для того, щоб він був максимально сучасним і вкладався в норми, які є зараз передовими в Європі і світі. Думаю, що до кінця року ми вже вийдемо на відкоригований проект і наступного року почнемо будувати цей центр захисту тварин», - додав він.

У той же час перший заступник директора комунального підприємства «Київська державна лікарня ветеринарної медицини» Поліна Баліцер повідомила, що найближчим часом у Києві буде впроваджена нова система реєстрації домашніх тварин і створена служба «Зоодопомога», яка буде реагувати на виклики, пов'язані як з бездомними, так і домашніми тваринами.

Читайте АСН в Google News