Коаліція аплодувала Гройсману в Раді, а опозиція вимагала покаятись

14.04.2017, 12:35

В рамках години запитань до уряду 14 квітня прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв працювати на об'єднання країни, передає кореспондент ASN.

"Я думаю, що час, коли ми повинні трохи відставити убік свої політичні прапори, настав. У нас має бути єдиний прапор - це прапор нашої держави, і єдиний національний інтерес - це успішна Україна, в якій кожен громадянин почувається гідно і безпечно", - заявив він.

Прем'єр подякував депутатам, коаліції, українським воїнам і солдатам, а головне, "українському народові за підтримку уряду", - що нардепи коаліції в залі супроводжували оплесками.

Однак в опозиції рекомендували Гройсману "покаятись".

Так, нардеп "Батьківщини" Олександра Кужель звернулася до прем'єра:

"Перед тим, як дякувати, треба каятися! А я думаю, це не особисто до вас, Володимире Борисовичу, в Кабміні є за що каятися перед українським народом!", - зазначила вона.

Прем'єр запевнив, що Кабмін буде працювати, щоб в найближчі роки дати ефективну відповідь.

"Україна повинна стати сильною: економічно розвиненою і оборонно сильною. Це наше з вами завдання. Завдання, яке ми повинні виконати. Хочу підкреслити, що все це стало можливим тільки тому, що у нас є підтримка й урядові ініціативи, і парламентські ініціативи, у нас підтримка українського парламенту, у нас ефективна взаємодія з президентом країни. Ми повинні бути з вами об'єднані!" - сказав він.

Читайте АСН в Google News