У Києві торговці взуттям і білизною «поставляли» комплектуючі для військової техніки

11.04.2017, 17:01

Працівники правоохоронних органів в рамках кримінальної справи за фактом ухилення від сплати податків, під час проведення обшуків на київському підприємстві, виявили печатку військових частин із різних регіонів України. Про це передає прес-служба прокуратури Києва.

«Співробітниками прокуратури столиці спільно зі слідчим управлінням фінрозслідувань Головного управління ДФС у Києві в рамках кримінальної справи за фактом ухилення від сплати податків у великих розмірах були проведені обшуки в офісі та за місцем проживання посадових осіб товариства, яке постачає комплектуючі для військової техніки на підприємства українського військово-промислового комплексу», - сказано в повідомленні.

Як було встановлено, для прикриття незаконної діяльності злочинці оформляли покупку комплектуючих для військової техніки через товариства з ознаками «фіктивності». Насправді ж ці підприємства ніколи їх не отримували і не виробляли, а за документами вони займалися закупівлею продуктів харчування, взуття та білизни.

Під час обшуків було вилучено документацію щодо взаємин з фіктивними компаніями, комп'ютерна техніка, понад 100 штампів і печаток, зокрема ВЧ з різних регіонів України, а також штампи для паспортів і формулярів комплектуючих для військової техніки.

Попередньо, сума збитків становить понад 3,7 млн ​​грн.

Читайте АСН в Google News